Tuesday, February 5, 2013

Sa Se Predea In Scoli: DACII - Adevaruri tulburatoare. Film documentar 2012 (HD) Te-ai Desteptat?! :D Sunt Bucuros Ca Sunt Roman! :)

DACII - Adevaruri tulburatoare. Film documentar 2012 (HD)

Informatiile prezentate in acest film documentar rastoarna multe dintre teoriile pe care este construita istoria Romaniei. Filmul face parte dintr-un proiect mai amplu ce vizeaza recuperarea adevarului istoric iar acesta este primul pas hotarat!

Asa dupa cum veti constata, dovezile stiintifice la care se face referire si argumentatia bazata pe izvoare istorice autentice, aduc informatii inedite si extrem de valoroase, capabile sa determine o rescriere a istoriei acestui popor. Toate acestea sunt sustinute de personalitati si specialisti care merita cu adevarat sa fie ascultati: General (rez.) dr. Mircea Chelaru (fost Sef al Marelui Stat Major al Armatei Romane), Dr. Napoleon Savescu (director fondator al Dacia Revival International Society), General (rez.) Nicolae Spiroiu (fost Ministru al Apararii Nationale), Prof. dr. Mihai Popescu (Biblioteca Militara Nationala), Prof. univ. dr. dr. Alexander Rodewald (directorul Institutului de Biologie Umana al Universitatii din Hamburg, Germania), Dr. Georgeta Cardos (cercetator stiintific biolog specialist genetica - Institutul Victor Babes), Prof. doctorand Sebastian Stanculescu (paleografie si antropologie culturala).

Rezultatele cercetarilor recente de paleogenetica realizate la Hamburg, Germania, pe oase si dinti din situri romanesti de acum 3000-5000 de ani, pun sub semnul intrebarii teoriile pe care se bazeaza istoria oficiala a Romaniei. Este actuala populatie a Romaniei continuatoarea populatiilor tracice si pretracice de acum 3000 - 5000 de ani? Suntem noi inruditi genetic cu italienii? Iata doar doua dintre multele intrebari tulburatoare la care acest film documentar doreste sa raspunda cu argumente bine intemeiate.

Recuperarea adevarului istoric este un demers indispensabil recuperarii demnitatii nationale. Dacii, "cei mai viteji si mai drepti dintre traci", asteapta sa li se faca dreptate!

(In data de 22 mai, la doua luni si jumatate de la lansare, filmul a fost accesat de pe 540. 000 de IP-uri, doar pe youtube! - Peste 10 playere)

Daniel Roxin

P.S. Multumiri tuturor celor care au ajutat la realizarea acestui film documentar, in special prietenului meu Gabriel Vasilescu, care a facut o treaba excelenta!

NOTA pentru cei care fac comentarii: deoarece s-au depasit 200 de comentarii, comentariile noi vor aparea pe pagina a doua a acestora. Prin urmare, inainte de a reclama ca nu au fost publicate, va rog sa verificati si pe cealalta pagina! ...


Articolul si filmul pot fi preluate cu citarea sursei


Partea a doua a documentarului se poate viziona aici: http://www.youtube.com/watch?v=3yBrbMrAppw

English version: http://www.youtube.com/watch?v=6PBdNU7xAcM&feature=youtu.be
http://adevaruldespredaci.ro/
http://danielroxin.blogspot.com/
http://www.dincolo-de-limite.blogspot.com/
Music: http://www.creativepro.ro/

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...