Monday, December 3, 2012

Pentru Cei Care Stiu Ca Televizorul Ucide Minti Lucide, Ca Bancile Vor Sa Fim Sclavii Lor Dator Vanduti Pe Zeci De Ani Si Ca Politicienii Sunt Cei Mai Mari Mincinosi: Puya cu Doddy, Posset, Mahia si Alex Velea - Maidanez (Official Video HD)


Puya si Alex Velea au o colaborare exploziva pe care o lanseaza direct cu videoclip. L-au alaturi de ei pe Doddy si au pus de hit! Cum suna?


Despre mesajul piesei, Puya spune ca:
Videoclipul spune totul de la sine, va recomand sa il urmariti cu atentie! Piesa e un semnal de alarma! Traim intr-o noua forma de sclavie mondiala in care oamenii nu sunt decat niste marionete in mainile bancherilor si oamenilor politici. Multi nu sunt nici macar constienti de zgarda pe care o poarta zilnic in jurul gatului, exact precum cainii de rasa nu isi dau seama ca viata dincolo de cei patru pereti ai apartamentului si ai locului de joaca de cu totul altfel!
Puya a reusit sa scoata mereu latura urbana din Alex Velea iar colaborarile lor au fost super-hituri. Sa nu uitam de "Sus pe bar" care se aude in cluburi in continuare. Pe langa asta, au mai fost "Secret (discret)", "Mai vrei" si altele.
Mai jos aveti cateva poze de la filmarile Maidanezului! Puya se va afla in studioul PRO FM marti dimineata unde va vorbi despre materialul acesta in cadrul emisiunii Alarma.
Un single puternic, titlu puternic si un video pe masura. Noi zicem: HIT! Esti de acord?Enjoy the music :D and da-i un share la prieteni Thanx :)
Aboliti Sclavia Moderna In Romania!
Justitia Sa Isi Faca Treaba!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...