Monday, December 3, 2012

Cu Totii Avem Dreptul Sa Fim Veseli Si Optimisti :) Smiley & Alex Velea feat. Don Baxter - Cai verzi pe pereti [Official Video HD]



Bravo baieti , mult mai tare decat Dead man walking! Succes in continuare , sunteti tari!! Smiley , sa vede ca e Roman, un Roman Adevarat :)

Tu ce fel de cal esti? Eu sunt Nazdravan :) 

Calul Nazdravan
Caii din rasa „năzdrăvană“ sunt foarte potriviți pentru călătoriile pe drumuri drepte. Obișnuit cu competiția din herghelii, calul din această rasă galopează cu pași siguri pe drumurile bine trasate și poate suporta greutăți mari pe trasee scurte. Se atașează ușor de stăpânii care preferă călătoriile rapide și cu destinație exactă.

Calul Cutezator
Caii din rasa „cutezătoare“ sunt foarte potriviți pentru călătoriile fără hartă. Aventuros și cu șaua mereu pusă, calul din această rasă este înzestrat cu capacitatea instinctivă de a alege drumul ideal atunci când ajunge la o răscruce. Se atașează ușor de stăpânii care savurează plimbările și care nu se grăbesc să ajungă la destinație.

Calul Salbatic
Caii din rasa „sălbatică“ sunt foarte potriviți pentru călătoriile întortocheate. Bine potcovit și dârz din fire, calul din această rasă nu te lasă niciodată în drum și nu se dă înapoi de la traseele grele. Se atașează ușor de stăpânii care știu destul de bine unde vor să ajungă și care ar lupta oricât până la destinația lor.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...