Sunday, December 2, 2012

Drepturile Internautilor Sunt In Pericol! Noua Ordine Mondiala Doreste Sa Cenzureze Internetul! Romani Din Toate Colturile Uniti-va! Internetul Nu Este Al Marilor Corporatii Internationale Sau Al Statului, Este Al Nostru Al Tuturor!




O lume liberă și deschisă tuturor depinde de un internet liber și deschis.
Internetul a creat legaturi si prietenii cu mai mult de două miliarde de oameni din întreaga lume. Insa unele guverne doresc să detina internetul in cadrul unei intalniri cu ușile închise pe data de 3 decembrie  2012 (maine) pentru a crește cenzura și a reglementa internetul. Controlul a libertatilor individuale si dreptului de a avea o parere si a informatiilor transmise de la o persoana la alta e una dintre cele mai vechi dorinte ale guvernelor indiferent de tara (a guverna=controlul mintii in latina).





Corporatiile lacome vor sa puna mana pe internet, prin intermediul Natiunile Unite (altii o numesc Noua Ordine Mondiala) care doresc sa aiba control total asupra lui (o mana de oameni) sa decida cine poate avea acces la informatii si cine nu. Pe de o parte mie imi miroase a bani multi (miliarde de dolari) din reglementarea internetului dar pe de o alta parte ei au sesizat altcevacei ce ne conduc le este frica ca noi oamenii de rand vom prelua puterea in mod cinstit si democratic utilizand internetul ca principala noastra arma de comunicare si organizare! Asadar haideti sa ne unim si sa fim solidari pentru a pastra internet liber și deschis. Asta e datoria noastra, sa ne facem vocea auzita! Internetul nu este a nimanui! Este a tuturor, fiecare dintre noi a participat la crearea lui (in special tanara generatie) cu fiecare postare pe facebook, twitter, hi5, cu fiecare poza uploadata pe flickr, instagram, sau cu fiecare comentariu si articol scris pe blog, in reviste de specialtate si asa mai departe!


Aduceti sprijinul dumneavoastra pentru un internet liber și deschis:
"O lume liberă și deschisă depinde de un internet liber și deschis. Guvernele lucrează în spatele ușilor închise in secret, cu scopul sa direcționeze viitorul nostru spre un guvern unic si totalitar. Miliardele de oameni de pe glob care folosesc Internetul ar trebui să aibă o voce. " Sa zica ce le convine si ce nu!  Sa nu va fie frica de guvernele voastreEi sunt slujitorii poporului ai nostrii iar noi nu suntem slugile lor! Ei trebuie sa faca asa cum le zicem noi! Pentru asta sunt la conducere!


Citeste mai multe informatii despre itu aici: https://www.whatistheitu.org/

Ce este în joc? Care e Miza?

Raspuns pe scurt: viitorul vostru => FITI LIBERI, INDEPENDENTI sau altcineva va va spune cum sa va traiti viata, ce puteti face si ce nu)


ciocoii = o grupare a smecherilor lacomi si bogati ce au ca scop controlul maselor ( the 1%)

Internetul ne face mai puternici - ORICINE poate VORBI LIBER, CREA si INVATA ORICE, ORICAND, ORIUNDE. Acesta nu este CONTROLAT DE NIMENI - nici o organizație unică, individuală sau de guvern. Oamenii conectati sunt cei care controleaza internetul. Astazi, mai mult de două miliarde de oameni sunt online - aproximativ o treime din planetă iar numarul crete de la o zi la alta..

Dar nu toate guvernele susțin internet liber și deschis.(in special cele din Asia, Orientul Mijlociu + mai nou tarile vestice si America)



Există o reacție tot mai mare ca internetul sa ramana transparent, fara cenzura si mereu liber. Patruzeci și două de țări și au filtre ca sa cenzureze conținutul (politic, economic,social etc) . În doar ultimii doi ani, guvernele au adoptat legi noi care amenință 19 FELURI DE EXPRIMARE online gratis.

Unele dintre aceste guverne încearcă să folosească o întâlnire cu ușile închise în luna decembrie pe data de 3 decembrie pentru a reglementa Internetul.

Uniunea Internațională a Telecomunicațiilor (UIT) este reunirea autorităților de reglementare sau (baietii smecheri care doresc sa faca multi bani de pe urma noastra) din întreaga lume cu scopul de a renegocia un tratat vechi de câteva decenii de comunicații. EI NU NEGOCIAZA PENTRU NOI, EI NEGOCIAZA IN AVANTAJUL LOR(SA FACA MULTI VERZISORI) . EI NU NE REPREZINTA IN NICI UN FEL PE CEI 2 MILIARDE DE OAMENI!


Modificările propuse la tratat ar putea crește cenzura și amenință inovația a noastra si a generatiilor care vor urma.



SEMNEAZA PETITIA PENTRU UN INTERNET MEREU LIBER AICI: http://www.protectinternetfreedom.org/

Unele propuneri ar putea permite guvernelor să cenzureze discursul legitim - sau chiar a le permita să taie accesul la internet. Asta e o nebunie! CINE SE CRED EI?!

Alte propuneri ar fi ca serviciile precum YouTube, Facebook, Skype sa fie platite prin taxe noi pentru cei din afara granițelor. Acest lucru ar putea limita accesul la informații - în special pe piețele emergente.



UIT este locul GRESIT de a lua decizii cu privire la viitorul internetului.

Doar guvernele au o voce de la ITU. GOOGLE NU ARE ACCES! Aceasta include guvernele care nu acceptă un internet liber și deschis. Ingineri, companiile și oameni care construiesc și folosesc web-ul trebuie sa aiba drept de vot! POLITICIENII NU AU CUM SA INTELEAGA CE ESTE DE FAPT INTERNETUL, DOAR CEI CARE IL FOLOSESC REGULAT POT!

UIT este, de asemenea, secretos. Tratatul și propuneri sale sunt confidențiale. Cu totii stim deja ca tot ceea e SECRET ESTE SI NOCIV pentru noi oamenii de rand (Ex: tratatul de la Lisabona sau acordurile cu FMI, BE si Banca Mondiala <= camatarii legali ai lumii)

Utilizatori, experți și organizații din întreaga lume și-au exprimat opoziția față de guvernele care indraznesc sa reglementeze internetul prin intermediul UIT.


Guvernele ar trebui să faca un referendum cu privire la drepturile internautilor sau sa ne facem noi UN PARTID AL INTERNETULUI dupa modelul Partidul Piratilor. Sa votam cu totii cei 2 miliarde de oameni de pe glob in fiecare tara daca vrem un INTERNET LIBER, deschis si transparent din toate punctele de vedere. PESTE 90% DNTRE NOI VOM ZICE DA! In plus ar trebui sa adaug ca TORENTELE si sistemele de FILE SHARINGNU TREBUIESC INTERZISE IN NICI O TARA daca le folosim cu scopul de a ne EDUCA si nu de a face BANI de pe urma lor..(EX: Portugalia)

Oamenii din întreaga lume cu coloana vertebrala lupta pentru libertate! IMPREUNA VOM INVINGE!(^^)// Dati share pe facebook, twitter, google plus si informatii si pe ceilalti! Va multumesc :)

P.S.: BONUS => RAP NEWS 15: Big Brother is WWWatching You (feat. George Orwell 1984)


  UN INTERNET LIBER ESTE CEA MAI PUTERNICA ARMA IMPOTRIVA CORUPTIEI SI PROBLEMELOR CU CARE SE CONFRUNTA INTREAGA UMANITATE( EX: CRIZA FINANCIARA), ASADAR PROTEZAREA INTERNETULUI A DEVENIT UN LUCRU ESENTIAL PE CARE TANARA GENERATIE SI NU NUMAI TREBUIE SA O FACA! SA NU PIERDEM INTERNETUL! CINE CONTROLEAZA INTERNETUL, CONTROLEAZA APROAPE TOATA INFORMATIA, IAR CINE CONTROLEAZA DATELE ONLINE CONTROLEAZA VIITORUL OMENIRII!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...