OTV a fost închis ilegal de CNA
OTV IN DIRECT = TELEVIZIUNE ONLINE http://www.otv.com.ro/live/
EVZ a descoperit că demersul Consiliului Naţional al
Audiovizualului este ilegal, iar amenzile obligă televiziunea lui Dan
Diaconescu să intre în faliment
„CNA a închis OTV”. O ştire anunţată de toată presa, zilele trecute, fără nici o reacţie sau poziţie de atitudine. Doar Ion Cristoiu s-a revoltat în Evenimentul zilei: ”Închiderea OTV- un balon de încercare pentru alte atentate la libertatea presei”, şi-a intitulat maestrul editorialul.
Ştergerea unei televiziuni (fie ea şi OTV!) din rândul canalelor româneşti, în anul 2013 şi într-o ţară europeană, a părut a fi ceva firesc. Anormalitatea a devenit normalitate. Nimeni de la CNA nu a prezentat şi nimeni nu a cerut vreo dovadă că Dan Diaconescu şi firma sa au greşit. Pare că e normal ce fac cei de la Putere. Pare normal că toţi din Opoziţie tac şi chiar intelectualilor cu vederi de dreapta li se pare normală o asemenea atitudine.
”Evenimentului zilei” nu i se pare firească închiderea unei
televiziuni şi de aceea a încercat să afle mai multe despre această
decizie a CNA, ce suport legal are, precum şi dacă există alte canale tv
aflate în situaţie similară cu OTV şi care riscă să rămână fără
licenţă.
În urmă cu o săptămână, CNA a ridicat licenţa OTV motivând că s-au adunat 56 de amenzi neplătite în ultimii patru ani. Conform legii, titularul trebuie să depună la Consiliu, în termen de 6 luni de la data aplicării amenzii, dovada achitării acesteia. Deşi hotărârea a intrat imediat în vigoare, trei zile mai târziu CNA sancţiona postul cu 100.000 de lei pentru un incident petrecut pe 9 decembrie 2012. Licenţa OTV este deţinută de S.C. Ocram Te l eviziune S.R.L., societate înfiinţată în 2003, care din 28 martie 2012 a intrat în insolvenţă. Licenţa OTV urma să expire pe 1 aprilie 2013.
Insolvenţa scapă OTV de sancţiuni
Avea dreptul CNA să aplice această prevedere legală în cazul unei societăţi aflate în insolvenţă? Răspunsul l-am primit de la un practician în insolvenţă, avocat dr. Elena Bustea.
„Referitor la Decizia nr. 45/2012 a CNA, facem următoarele precizări:
La data de 28.03.2012, Tribunalul Bucureşti a deschis procedura generală a insolvenţei cu privire la SC Ocram Televiziune SRL, a ridicat dreptul de administrare a societăţii, a numit un administrator judiciar.
Conform art. 3 pct.15 din legea 85/2006, începând din data de 28.03.2012 şi până la data confirmării planului de reorganizare sau intrării în faliment, SC Ocram Televiziune SRL se afla în perioada de observaţie. La data de 24.04.2012, Tribunalul Bucureşti a dispus acordarea dreptului de administrare al SC Ocram Televiziune SRL sub supravegherea administratorului judiciar.
Conform art. 38 din legea 85/2006, orice furnizor de servicii nu are dreptul, în perioada de observaţie să întrerupă un astfel de serviciu către debitor în cazul în care acesta are calitatea de consumator captiv. Conform art. 3 pct. 32 din legea 85/2006, prin consumator captiv se înţelege consumatorul care, din considerente tehnice, economice sau de reglementare, nu poate alege furnizorul.
Conform art. 10 alin. 2 din legea 504/2002, CNA este autoritate unică de reglementare în domeniul serviciilor media audiovizuale. În consecinţă, SC Ocram Televiziune SRL, în calitate de deţinătoare a licenţei audiovizuale analogice are calitatea de consumator captiv.
În lipsa acestei licenţe, societatea nu poate să-şi desfăşoare activitatea şi nu s-ar mai putea vota şi confirma un plan de reorganizare, urmând a fi obligată să intre în faliment.
În concluzie, demersul CNA este ilegal indiferent de data aplicării amenzilor, respectiv anterior sau ulterior deschiderii procedurii insolvenţei.”
Realitatea TV a scăpat de închidere, cerând „păsuire”
CNA a dezvăluit că până în acest moment toate televiziunile au făcut dovada plăţii amenzilor, cu excepţia Realitatea TV care se află în insolvenţă şi a solicitat o păsuire. Oficialii CNA au mai dezvăluit că OTV era singurul post într-o situaţie atât de gravă, iar la stabilirea penalizării se ţine cont şi de istoricul sancţiunilor fiecărei televiziuni. CNA transmite apoi către operatorii de cablu decizia de scoatere din grilă a canalului şi mesajul ce se va afişa pe ecranul TV.
„Firma care editează postul de televiziune OTV are un administrator judiciar, care hotărăşte conform legilor ce plăteşte fi rma şi ce nu plăteşte, amenzile către CNA fiind introduse ca şi creanţe.”
DAN DIACONESCU, patron OTV
1,17 milioane de lei e suma amenzilor neplătite primite de OTV de la CNA începând din anul 2009 şi până în 2012
Ce urmează
Legal, OTV are mari şanse să emită din nou dacă Diaconescu demonstrează că decizia CNA este ilegală. În acest context, Diaconescu a acuzat Consiliul că a luat hotărârea de ridicare a licenţei în momentul în care numirea noului preşedinte, Laura Georgescu, nu apăruse în Monitorul Oficial.
Mai mult, el a depus la Parchetul instanţei supreme o plângere la adresa membrilor CNA, pe care îi acuză de abuz în serviciu în legătură cu deciziile de retragere a licenţei de emisie a OTV şi de amendare după închiderea postului.
Avocaţii OTV au depus la Curtea de Apel Bucureşti şi o cerere de suspendare provizorie a deciziei CNA, până la rămânerea irevocabilă a solicitării de anulare a hotărârii CNA. Instanţa a stabilit că această cerere de suspendare să se judece în 30 ianuarie. Din punct de vedere al legii audiovizualului, Dan Diaconescu poate solicita şi mâine de la CNA licenţă pentru un nou post TV.
Amenzile au curs gârlă la OTV
În 2004, postul lui Diaconescu a început să emită din nou şi a fost anul în care a primit doar şase amenzi, în valoare de 42.500 de lei. Între 1 ianuarie 2004 şi 30 septembrie 2008 OTV primise de la CNA un total de 101 decizii de amendare a societăţii Ocram Televiziune SRL, în valoare totală de 1.447.500 de lei (peste 400.000 de euro la acea perioadă).
Postul lui Dan Diaconescu a strâns în 2008, 32 de amenzi, însumând 247.000 de lei. Tot în 2008, OTV a fost executat silit de către Administratia Finanţelor Publice cu 234.000 de euro, pentru amenzile date de CNA, în perioada 1 ianuarie 2004-30 septembrie 2008. „Conform legii, radiodifuzorul achită amenda, prin Trezorerie, către Bugetul de stat. De aceea pentru CNA este mai greu să verifice situaţia plăţilor”, a explicat Constanţa Mateianu, şef Serviciul Juridic şi Reglementări din CNA.
Jurista a mai spus că radiodifuzorului amendat i se comunică prin mandat poştal, cu confirmare de primire, actul administrativ întocmit, atât la adresa televiziunii cât şi la adresa firmei ce deţine licenţa.
Din acel moment radiodifuzorul are obligaţia să achite amenda în termen de şase luni. Între 2009-2012, OTV a adunat 56 de amenzi, în valoare de 1.170.000 lei. Exemplificăm doar câteva: Decizia nr. 21/13.01.2009 privind amendarea cu 5.000 lei; Decizia nr. 33/20.01.2009 privind amendarea cu 10.000 lei.
După insolvenţă, OTV a mai primit patru amenzi: decizia nr. 253/17.05.2012 privind amendarea cu 5.000 lei; Decizia nr. 289/22.05.2012 privind amendarea cu 25.000 lei; Decizia nr. 501/06.06.2012 privind amendarea cu 50.000 lei şi decizia nr. 555/26.06.2012 privind amendarea cu 200.000 lei.
Radiodifuzorul achită amenda prin Trezorerie către bugetul de stat
Fostul preşedinte CNA, Răsvan Popescu, bâlbâie nişte explicaţii
Până la numirea ca preşedinte a CNA a Laurei Georgescu, un om apropiat premierului Victor Ponta, în ultimii patru ani Răsvan Popescu, fostul preşedinte CNA nu a avut iniţiativa de a închide postul lui Diaconescu pe motiv că nu s-au plătit amenzile.
Postul de televiziune a apărut pe piaţă în 2001, iar un an mai târziu i s-a interzis sa emită timp de 2 ani. S.C. OCRAM TELEVIZIUNE S.R.L., din care face parte şi OTV, s-a înfiinţat în 2003.
Întrebat de EVZ, de ce nu s-a luat măsura retragerii licenţei până acum, deşi amenzile nu fuseseră plătite din 2009, Răsvan Popescu, acum simplu membru al CNA a justificat: „La vremea respectivă s-a mers pe formula înjumătăţirii licenţei, ceea ce ar fi dus la închiderea OTV înainte de terminarea licenţei”.
Răzvan Popescu a dat sancţiuni OTV pentru conţinut editorial
Surse din CNA au dezvăluit însă că o primă discuţie despre amenzi neplătite s-a purtat la 10 octombrie 2011, iar o analiză atentă s-a făcut abia după 6 luni. Conform legii, înjumătăţirea licenţei este o sancţiune ce se aplică conţinutului editorial şi nu pentru comportamentul administrativ. CNA a decis de mai multe ori reducerea termenului de licenţă în cazul OTV, în majoritatea cazurilor din cauza publicităţii politice difuzate de post.
Numai în 2012, OTV s-a confruntat cu trei decizii de înjumătăţire a licenţei de emisie luate de CNA. Mai mult, OTV a solicitat, în iunie 2012, la Tribunalul Bucureşti, Secţia Civilă şi a şi obşinut atribuirea calităţii de „consumator captiv în raport cu CNA” până la data de 1 aprilie 2013, când i-ar fi expirat licenţa de drept. Sentinţa este definitivă, dar nu irevocabilă, iar CNA a făcut deja recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi a solicitat şi prezenţa unor observatori străini.
TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
În urmă cu o săptămână, CNA a ridicat licenţa OTV motivând că s-au adunat 56 de amenzi neplătite în ultimii patru ani. Conform legii, titularul trebuie să depună la Consiliu, în termen de 6 luni de la data aplicării amenzii, dovada achitării acesteia. Deşi hotărârea a intrat imediat în vigoare, trei zile mai târziu CNA sancţiona postul cu 100.000 de lei pentru un incident petrecut pe 9 decembrie 2012. Licenţa OTV este deţinută de S.C. Ocram Te l eviziune S.R.L., societate înfiinţată în 2003, care din 28 martie 2012 a intrat în insolvenţă. Licenţa OTV urma să expire pe 1 aprilie 2013.
Insolvenţa scapă OTV de sancţiuni
Avea dreptul CNA să aplice această prevedere legală în cazul unei societăţi aflate în insolvenţă? Răspunsul l-am primit de la un practician în insolvenţă, avocat dr. Elena Bustea.
„Referitor la Decizia nr. 45/2012 a CNA, facem următoarele precizări:
La data de 28.03.2012, Tribunalul Bucureşti a deschis procedura generală a insolvenţei cu privire la SC Ocram Televiziune SRL, a ridicat dreptul de administrare a societăţii, a numit un administrator judiciar.
Conform art. 3 pct.15 din legea 85/2006, începând din data de 28.03.2012 şi până la data confirmării planului de reorganizare sau intrării în faliment, SC Ocram Televiziune SRL se afla în perioada de observaţie. La data de 24.04.2012, Tribunalul Bucureşti a dispus acordarea dreptului de administrare al SC Ocram Televiziune SRL sub supravegherea administratorului judiciar.
Conform art. 38 din legea 85/2006, orice furnizor de servicii nu are dreptul, în perioada de observaţie să întrerupă un astfel de serviciu către debitor în cazul în care acesta are calitatea de consumator captiv. Conform art. 3 pct. 32 din legea 85/2006, prin consumator captiv se înţelege consumatorul care, din considerente tehnice, economice sau de reglementare, nu poate alege furnizorul.
Conform art. 10 alin. 2 din legea 504/2002, CNA este autoritate unică de reglementare în domeniul serviciilor media audiovizuale. În consecinţă, SC Ocram Televiziune SRL, în calitate de deţinătoare a licenţei audiovizuale analogice are calitatea de consumator captiv.
În lipsa acestei licenţe, societatea nu poate să-şi desfăşoare activitatea şi nu s-ar mai putea vota şi confirma un plan de reorganizare, urmând a fi obligată să intre în faliment.
În concluzie, demersul CNA este ilegal indiferent de data aplicării amenzilor, respectiv anterior sau ulterior deschiderii procedurii insolvenţei.”
Realitatea TV a scăpat de închidere, cerând „păsuire”
CNA a dezvăluit că până în acest moment toate televiziunile au făcut dovada plăţii amenzilor, cu excepţia Realitatea TV care se află în insolvenţă şi a solicitat o păsuire. Oficialii CNA au mai dezvăluit că OTV era singurul post într-o situaţie atât de gravă, iar la stabilirea penalizării se ţine cont şi de istoricul sancţiunilor fiecărei televiziuni. CNA transmite apoi către operatorii de cablu decizia de scoatere din grilă a canalului şi mesajul ce se va afişa pe ecranul TV.
„Firma care editează postul de televiziune OTV are un administrator judiciar, care hotărăşte conform legilor ce plăteşte fi rma şi ce nu plăteşte, amenzile către CNA fiind introduse ca şi creanţe.”
DAN DIACONESCU, patron OTV
1,17 milioane de lei e suma amenzilor neplătite primite de OTV de la CNA începând din anul 2009 şi până în 2012
Ce urmează
Legal, OTV are mari şanse să emită din nou dacă Diaconescu demonstrează că decizia CNA este ilegală. În acest context, Diaconescu a acuzat Consiliul că a luat hotărârea de ridicare a licenţei în momentul în care numirea noului preşedinte, Laura Georgescu, nu apăruse în Monitorul Oficial.
Mai mult, el a depus la Parchetul instanţei supreme o plângere la adresa membrilor CNA, pe care îi acuză de abuz în serviciu în legătură cu deciziile de retragere a licenţei de emisie a OTV şi de amendare după închiderea postului.
Avocaţii OTV au depus la Curtea de Apel Bucureşti şi o cerere de suspendare provizorie a deciziei CNA, până la rămânerea irevocabilă a solicitării de anulare a hotărârii CNA. Instanţa a stabilit că această cerere de suspendare să se judece în 30 ianuarie. Din punct de vedere al legii audiovizualului, Dan Diaconescu poate solicita şi mâine de la CNA licenţă pentru un nou post TV.
Amenzile au curs gârlă la OTV
În 2004, postul lui Diaconescu a început să emită din nou şi a fost anul în care a primit doar şase amenzi, în valoare de 42.500 de lei. Între 1 ianuarie 2004 şi 30 septembrie 2008 OTV primise de la CNA un total de 101 decizii de amendare a societăţii Ocram Televiziune SRL, în valoare totală de 1.447.500 de lei (peste 400.000 de euro la acea perioadă).
Postul lui Dan Diaconescu a strâns în 2008, 32 de amenzi, însumând 247.000 de lei. Tot în 2008, OTV a fost executat silit de către Administratia Finanţelor Publice cu 234.000 de euro, pentru amenzile date de CNA, în perioada 1 ianuarie 2004-30 septembrie 2008. „Conform legii, radiodifuzorul achită amenda, prin Trezorerie, către Bugetul de stat. De aceea pentru CNA este mai greu să verifice situaţia plăţilor”, a explicat Constanţa Mateianu, şef Serviciul Juridic şi Reglementări din CNA.
Jurista a mai spus că radiodifuzorului amendat i se comunică prin mandat poştal, cu confirmare de primire, actul administrativ întocmit, atât la adresa televiziunii cât şi la adresa firmei ce deţine licenţa.
Din acel moment radiodifuzorul are obligaţia să achite amenda în termen de şase luni. Între 2009-2012, OTV a adunat 56 de amenzi, în valoare de 1.170.000 lei. Exemplificăm doar câteva: Decizia nr. 21/13.01.2009 privind amendarea cu 5.000 lei; Decizia nr. 33/20.01.2009 privind amendarea cu 10.000 lei.
După insolvenţă, OTV a mai primit patru amenzi: decizia nr. 253/17.05.2012 privind amendarea cu 5.000 lei; Decizia nr. 289/22.05.2012 privind amendarea cu 25.000 lei; Decizia nr. 501/06.06.2012 privind amendarea cu 50.000 lei şi decizia nr. 555/26.06.2012 privind amendarea cu 200.000 lei.
Radiodifuzorul achită amenda prin Trezorerie către bugetul de stat
Fostul preşedinte CNA, Răsvan Popescu, bâlbâie nişte explicaţii
Până la numirea ca preşedinte a CNA a Laurei Georgescu, un om apropiat premierului Victor Ponta, în ultimii patru ani Răsvan Popescu, fostul preşedinte CNA nu a avut iniţiativa de a închide postul lui Diaconescu pe motiv că nu s-au plătit amenzile.
Postul de televiziune a apărut pe piaţă în 2001, iar un an mai târziu i s-a interzis sa emită timp de 2 ani. S.C. OCRAM TELEVIZIUNE S.R.L., din care face parte şi OTV, s-a înfiinţat în 2003.
Întrebat de EVZ, de ce nu s-a luat măsura retragerii licenţei până acum, deşi amenzile nu fuseseră plătite din 2009, Răsvan Popescu, acum simplu membru al CNA a justificat: „La vremea respectivă s-a mers pe formula înjumătăţirii licenţei, ceea ce ar fi dus la închiderea OTV înainte de terminarea licenţei”.
Răzvan Popescu a dat sancţiuni OTV pentru conţinut editorial
Surse din CNA au dezvăluit însă că o primă discuţie despre amenzi neplătite s-a purtat la 10 octombrie 2011, iar o analiză atentă s-a făcut abia după 6 luni. Conform legii, înjumătăţirea licenţei este o sancţiune ce se aplică conţinutului editorial şi nu pentru comportamentul administrativ. CNA a decis de mai multe ori reducerea termenului de licenţă în cazul OTV, în majoritatea cazurilor din cauza publicităţii politice difuzate de post.
Numai în 2012, OTV s-a confruntat cu trei decizii de înjumătăţire a licenţei de emisie luate de CNA. Mai mult, OTV a solicitat, în iunie 2012, la Tribunalul Bucureşti, Secţia Civilă şi a şi obşinut atribuirea calităţii de „consumator captiv în raport cu CNA” până la data de 1 aprilie 2013, când i-ar fi expirat licenţa de drept. Sentinţa este definitivă, dar nu irevocabilă, iar CNA a făcut deja recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi a solicitat şi prezenţa unor observatori străini.
TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
- E OFICIAL. De la 1 martie, vom plăti parțial spitalizarea. Ce servicii sunt SCUTITE DE COPLATĂ
- OTV a fost închis ilegal de CNA
- STENOGRAME. Garda interlopă i-a dat raportul lui Crin Antonescu
Spune-ţi părerea!
-
0 răspunsuri, 0 voturi29 January, 14:32. MULTUMIM EVENIMENTULZILEI
-
0 răspunsuri, 2 voturi29 January, 14:03. Daniel
-
0 răspunsuri, 3 voturi29 January, 13:20. G arfield motanu
Trompetistilor, sunteti din ce in ce mai penibili! Imi pare evident ca va ineaca disperarea... si Qiowru se duce!... he he he!
Bas hin escu, te iubim, ca ca tine vrem sa fim!
I esi afara, J A V R A O R D I N A R A! he he he! G m.
-
0 răspunsuri, 7 voturi29 January, 11:53. Nu ma intereseaza
-
2 răspunsuri, 10 voturi29 January, 11:23. premonitie
-
0 răspunsuri, 3 voturi29 January, 11:40. SHOGUN
-
1 răspuns, 7 voturi29 January, 11:55. mamaomida
-
1 răspuns, 4 voturi29 January, 12:18. tatafluture
-
0 răspunsuri, 7 voturi29 January, 12:28. fiullimbric
-
-
-
-
1 răspuns, 7 voturi29 January, 10:58. oldman
oare de ce se ascunde dd in spatele insolventei.
pana sa intre in insolventa, la 6 luni, trebuia sa achite amenzile din 2009, 2010, 2011. a spune acum ca nu poate achita amenzile din 2009,2010 pentru ca administratorul judiciar nu vrea, este praf in ochi. acele amenzi trebuiau platite pana la a ajunge in insolventa.
-
1 răspuns, 1 vot29 January, 14:17. alin
-
0 răspunsuri, 1 vot29 January, 14:28. Myth
-
-
-
1 răspuns, 7 voturi29 January, 10:55. liviu
ce nu a distrus basescu distruge ponta naumovici
-
1 răspuns, 8 voturi29 January, 11:02. caraorman
-
1 răspuns, 2 voturi29 January, 11:39. paul
-
0 răspunsuri, 5 voturi29 January, 11:58. iostefancelmic
-
-
-
-
0 răspunsuri, 6 voturi29 January, 10:31. popescu
Cam cidat sa dai vina pe un singur om . Asa si in 89 toti au dat vina pe Ceasca ca merg lucrurile prost .Ceasca a cazut si oamenii lui au condus tot prost .
Ce ii pot imputa lui Basescu este ca nu a reusit sa faca mai multa ordine in tara , o fi incercat dar nu a avut putere . Cu vindutul tarii sa o lasam mai moale . E problema de mentalitate si in anii 1920 - 1940 toata romania era condusa de altii.
-
2 răspunsuri, 6 voturi29 January, 10:19. papapius
-
0 răspunsuri, 8 voturi29 January, 10:30. Gigel
-
0 răspunsuri, 6 voturi29 January, 11:13. Nastratin Hogea
-
-
0 răspunsuri, 10 voturi29 January, 10:05. Kamikaze
-
1 răspuns, 10 voturi29 January, 10:00. Elena
-
0 răspunsuri, 9 voturi29 January, 10:42. iondelaraion
-
-
1 răspuns, 6 voturi29 January, 09:48. pepedede
-
0 răspunsuri, 5 voturi29 January, 09:58. Vasile
-
-
0 răspunsuri, 12 voturi29 January, 09:48. arbogast
-
2 răspunsuri, 13 voturi29 January, 09:26. Vaslie
-
1 răspuns, 3 voturi29 January, 09:53. Fra diavolo
-
1 răspuns, 8 voturi29 January, 10:01. Vasile
-
0 răspunsuri, 0 voturi29 January, 12:12. Corcitura
-
-
-
0 răspunsuri, 1 vot29 January, 11:39. Ion
-
-
1 răspuns, 10 voturi29 January, 09:26. alex
-
0 răspunsuri, 6 voturi29 January, 10:02. califu
-
-
1 răspuns, 7 voturi29 January, 09:21. vasile
-
0 răspunsuri, 3 voturi29 January, 09:50. Fra diavolo
-
-
0 răspunsuri, 3 voturi29 January, 09:18. parameci
-
1 răspuns, 9 voturi29 January, 09:02. sorin
De fapt OTV a incetat de mult sa fie acel post tabliod senzationescu care facea rating.Acum devenise o tribuna politica si politruca care imprastia pretutindeni dejectii si minciuni,pentru saraci si creduli.
-
2 răspunsuri, 5 voturi29 January, 09:19. gicu dan
-
0 răspunsuri, 3 voturi29 January, 10:03. atent
-
0 răspunsuri, 1 vot29 January, 10:46. gigel bocicor
-
-
-
3 răspunsuri, 14 voturi29 January, 08:41. simion florian
-
0 răspunsuri, 2 voturi29 January, 09:10. Voiculescu
-
0 răspunsuri, 1 vot29 January, 09:21. Varanul
-
1 răspuns, 3 voturi29 January, 09:22. iulia
300000 DE LEI DE UNDE SE POT PLATI. cna LASATI PRESA IN PACE NUMAI EI MAI AJUTA ACEST POPOR, IAR dAN dIACONESCU SA-SI MAI PUNA CONSILIERII LA TREABA SA NU MAI VORBEASCA NUMAI DODII
-
2 răspunsuri, 9 voturi29 January, 09:32. Vasile
2. Nu te mai uita la ZeroTV.
3. Nu le plange lor de mila, au de unde sa plateasca toate amenzile. Ingrijeste-te de bunastarea personala, mai bine.
4. Daca faci scandal pe strada, politia vine si te amendeaza pentru tulburarea linistii publice. Audiovizualul este si el un spatiu public.
5. EVZ, ca si Cristoiu, este o trompeta de partid. Te las sa ghicesti care anume.
-
0 răspunsuri, 1 vot29 January, 10:16. fanebabano
un balon de sapun?
cite mizerii si minciuni ti-a indrugat usl-ul ,tu le-ai crezut pe toate ?
cine ia amendat pt. asta?
toate campaniile electorale au fost minciuni si?ia inchis cineva?
diferenta este ca la Otv se mai zicea si adevaruri care supara mai mult decit minciunile
-
0 răspunsuri, 6 voturi29 January, 10:39. Gigel
-
-
-
-
0 răspunsuri, 12 voturi29 January, 08:15. Gheorghe Marin
-
0 răspunsuri, 0 voturi29 January, 08:14. test
-
0 răspunsuri, 5 voturi29 January, 08:07. kaptnobatai
-
0 răspunsuri, 5 voturi29 January, 08:01. kaptnobatai
-
0 răspunsuri, 10 voturi29 January, 06:44. vali
-
0 răspunsuri, 6 voturi29 January, 06:10. gecos
-
0 răspunsuri, 3 voturi29 January, 04:37. paul
-
0 răspunsuri, 13 voturi29 January, 03:21. depvin
-
0 răspunsuri, 6 voturi29 January, 02:18. utile
-
1 răspuns, 12 voturi29 January, 01:45. Forumistul reformat
-
0 răspunsuri, 6 voturi29 January, 09:49. Vaslie
3 răspunsuri, 33 voturi29 January, 00:25. ana
-
0 răspunsuri, 11 voturi29 January, 00:52. weq
-
1 răspuns, 19 voturi29 January, 02:43. buggie
-
0 răspunsuri, 2 voturi29 January, 09:41. Vasile
-
-
0 răspunsuri, 5 voturi29 January, 09:50. Vaslie
Sursa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/otv-a-fost-inchis-ilegal-de-cna-1021275/pagina-comentarii/1.html#comentarii
Spuneti NU inchiderii OTV
Am strans 18.882 semnaturi. Ajuta-ne sa ajungem la 20.000!
20.000 necesare
Petitie catre Traian Basescu, Victor Ponta, CNA
Update #4Semnati si Petitia pentru Desfiintarea CNA www.yousign.org/ro/anticnaPublicat la 25 Ianuarie 2013, ora 21:37
Update #3Semnati si petitia pentru Salvarea OLTCHIM de la Insolventa www.yousign.org/ro/oltchimPublicat la 23 Ianuarie 2013, ora 17:18
Update #2Dupa ce semnati, dati SHARE / LIKE si raspanditi petitia pe articole din presa, prieteni prin email, etc. ca sa strangem cat mai multe semnaturiPublicat la 23 Ianuarie 2013, ora 11:11
Update #1Site-ul a fost pentru scurt timp atacat de hackeri, probabil deranjati ca petitia a fost aratata la televizor.Publicat la 22 Ianuarie 2013, ora 20:54
Descrierea petitieiConsiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a retras, în şedinţa de marţi, cu unanimitate de voturi, licenţa audiovizuală a televiziunii OTV, ceea ce înseamnă că postul controlat de Dan Diaconescu nu va mai putea emite.
Licenţa OTV a fost retrasă din cauză că societatea Ocram Televiziune SRL, care deţine licenţa OTV, nu a făcut dovada plăţii unor amenzi aplicate de Consiliu pentru încălcări ale legislaţiei audiovizualului, în anii 2009, 2010, 2011 şi 2012.
Propunerea de retragere a licenței a fost făcută de Laura Georgescu, președintele CNA, și a fost votată în unanimitate.
Decizia intră în vigoare din momentul în care societatea a fost informată de decizia CNA, potrivit reprezentanților CNA.
SPUNETI NU ACESTEI DECIZII, ARATAND CA POPORUL ROMAN ESTE MAI PUTERNIC DECAT GRUPURILE DE INTERESE MAFIOTE!!
Afisat pe:
• Facebook - www.facebook.com (4211)
• Petitie pentru redeschiderea OTV! Semneaza si tu ACUM! | Good game, Felicia - goodgamefelicia.wordpress.com (543)
• Google - www.google.ro (204)
• Primele declarații ale lui Dan Diaconescu despre închiderea OTV | Stiri | DC News | De ce se intampla | Ziar online - www.dcnews.ro (165)
Trimite link-ul:
-
-