Tuesday, January 29, 2013

Ultimile Zile Ale Comunistilor! Dreptul La Libera Exprimare Este Incalcat In Romania! Animalul De La Guvernare Moare: PSD + UNPR + PDL +PC <=> OTV a fost închis ilegal de CNA. PPDD Creste In Sondaje! Evenimentul Zilei Si B1TV Sunt De Partea Poporului!

 OTV a fost închis ilegal de CNA

OTV IN DIRECT = TELEVIZIUNE ONLINE http://www.otv.com.ro/live/

EVZ a descoperit că demersul Consiliului Naţional al Audiovizualului este ilegal, iar amenzile obligă televiziunea lui Dan Diaconescu să intre în faliment

„CNA a închis OTV”. O ştire anunţată de toată presa, zilele trecute, fără nici o reacţie sau poziţie de atitudine. Doar Ion Cristoiu s-a revoltat în Evenimentul zilei: ”Închiderea OTV- un balon de încercare pentru alte atentate la libertatea presei”, şi-a intitulat maestrul editorialul.
Ştergerea unei televiziuni (fie ea şi OTV!) din rândul canalelor româneşti, în anul 2013 şi într-o ţară europeană, a părut a fi ceva firesc. Anormalitatea a devenit normalitate. Nimeni de la CNA nu a prezentat şi nimeni nu a cerut vreo dovadă că Dan Diaconescu şi firma sa au greşit. Pare că e normal ce fac cei de la Putere. Pare normal că toţi din Opoziţie tac şi chiar intelectualilor cu vederi de dreapta li se pare normală o asemenea atitudine.
”Evenimentului zilei” nu i se pare firească închiderea unei televiziuni şi de aceea a încercat să afle mai multe despre această decizie a CNA, ce suport legal are, precum şi dacă există alte canale tv aflate în situaţie similară cu OTV şi care riscă să rămână fără licenţă.
În urmă cu o săptămână, CNA a ridicat licenţa OTV motivând că s-au adunat 56 de amenzi neplătite în ultimii patru ani. Conform legii, titularul trebuie să depună la Consiliu, în termen de 6 luni de la data aplicării amenzii, dovada achitării acesteia. Deşi hotărârea a intrat imediat în vigoare, trei zile mai târziu CNA sancţiona postul cu 100.000 de lei pentru un incident petrecut pe 9 decembrie 2012. Licenţa OTV este deţinută de S.C. Ocram Te l eviziune S.R.L., societate înfiinţată în 2003, care din 28 martie 2012 a intrat în insolvenţă. Licenţa OTV urma să expire pe 1 aprilie 2013.
Insolvenţa scapă OTV de sancţiuni
Avea dreptul CNA să aplice această prevedere legală în cazul unei societăţi aflate în insolvenţă? Răspunsul l-am primit de la un practician în insolvenţă, avocat dr. Elena Bustea.
„Referitor la Decizia nr. 45/2012 a CNA, facem următoarele precizări:
La data de 28.03.2012, Tribunalul Bucureşti a deschis procedura generală a insolvenţei cu privire la SC Ocram Televiziune SRL, a ridicat dreptul de administrare a societăţii, a numit un administrator judiciar.
Conform art. 3 pct.15 din legea 85/2006, începând din data de 28.03.2012 şi până la data confirmării planului de reorganizare sau intrării în faliment, SC Ocram Televiziune SRL se afla în perioada de observaţie. La data de 24.04.2012, Tribunalul Bucureşti a dispus acordarea dreptului de administrare al SC Ocram Televiziune SRL sub supravegherea administratorului judiciar.
Conform art. 38 din legea 85/2006, orice furnizor de servicii nu are dreptul, în perioada de observaţie să întrerupă un astfel de serviciu către debitor în cazul în care acesta are calitatea de consumator captiv. Conform art. 3 pct. 32 din legea 85/2006, prin consumator captiv se înţelege consumatorul care, din considerente tehnice, economice sau de reglementare, nu poate alege furnizorul.
Conform art. 10 alin. 2 din legea 504/2002, CNA este autoritate unică de reglementare în domeniul serviciilor media audiovizuale. În consecinţă, SC Ocram Televiziune SRL, în calitate de deţinătoare a licenţei audiovizuale analogice are calitatea de consumator captiv.
În lipsa acestei licenţe, societatea nu poate să-şi desfăşoare activitatea şi nu s-ar mai putea vota şi confirma un plan de reorganizare, urmând a fi obligată să intre în faliment.
În concluzie, demersul CNA este ilegal indiferent de data aplicării amenzilor, respectiv anterior sau ulterior deschiderii procedurii insolvenţei.”
Realitatea TV a scăpat de închidere, cerând „păsuire”
CNA a dezvăluit că până în acest moment toate televiziunile au făcut dovada plăţii amenzilor, cu excepţia Realitatea TV care se află în insolvenţă şi a solicitat o păsuire. Oficialii CNA au mai dezvăluit că OTV era singurul post într-o situaţie atât de gravă, iar la stabilirea penalizării se ţine cont şi de istoricul sancţiunilor fiecărei televiziuni. CNA transmite apoi către operatorii de cablu decizia de scoatere din grilă a canalului şi mesajul ce se va afişa pe ecranul TV.
„Firma care editează postul de televiziune OTV are un administrator judiciar, care hotărăşte conform legilor ce plăteşte fi rma şi ce nu plăteşte, amenzile către CNA fiind introduse ca şi creanţe.”
DAN DIACONESCU, patron OTV

1,17 milioane de lei e suma amenzilor neplătite primite de OTV de la CNA începând din anul 2009 şi până în 2012
Ce urmează
Legal, OTV are mari şanse să emită din nou dacă Diaconescu demonstrează că decizia CNA este ilegală. În acest context, Diaconescu a acuzat Consiliul că a luat hotărârea de ridicare a licenţei în momentul în care numirea noului preşedinte, Laura Georgescu, nu apăruse în Monitorul Oficial.
Mai mult, el a depus la Parchetul instanţei supreme o plângere la adresa membrilor CNA, pe care îi acuză de abuz în serviciu în legătură cu deciziile de retragere a licenţei de emisie a OTV şi de amendare după închiderea postului.
Avocaţii OTV au depus la Curtea de Apel Bucureşti şi o cerere de suspendare provizorie a deciziei CNA, până la rămânerea irevocabilă a solicitării de anulare a hotărârii CNA. Instanţa a stabilit că această cerere de suspendare să se judece în 30 ianuarie. Din punct de vedere al legii audiovizualului, Dan Diaconescu poate solicita şi mâine de la CNA licenţă pentru un nou post TV.
Amenzile au curs gârlă la OTV
În 2004, postul lui Diaconescu a început să emită din nou şi a fost anul în care a primit doar şase amenzi, în valoare de 42.500 de lei. Între 1 ianuarie 2004 şi 30 septembrie 2008 OTV primise de la CNA un total de 101 decizii de amendare a societăţii Ocram Televiziune SRL, în valoare totală de 1.447.500 de lei (peste 400.000 de euro la acea perioadă).
Postul lui Dan Diaconescu a strâns în 2008, 32 de amenzi, însumând 247.000 de lei. Tot în 2008, OTV a fost executat silit de către Administratia Finanţelor Publice cu 234.000 de euro, pentru amenzile date de CNA, în perioada 1 ianuarie 2004-30 septembrie 2008. „Conform legii, radiodifuzorul achită amenda, prin Trezorerie, către Bugetul de stat. De aceea pentru CNA este mai greu să verifice situaţia plăţilor”, a explicat Constanţa Mateianu, şef Serviciul Juridic şi Reglementări din CNA.
Jurista a mai spus că radiodifuzorului amendat i se comunică prin mandat poştal, cu confirmare de primire, actul administrativ întocmit, atât la adresa televiziunii cât şi la adresa firmei ce deţine licenţa.
Din acel moment radiodifuzorul are obligaţia să achite amenda în termen de şase luni. Între 2009-2012, OTV a adunat 56 de amenzi, în valoare de 1.170.000 lei. Exemplificăm doar câteva: Decizia nr. 21/13.01.2009 privind amendarea cu 5.000 lei; Decizia nr. 33/20.01.2009 privind amendarea cu 10.000 lei.
După insolvenţă, OTV a mai primit patru amenzi: decizia nr. 253/17.05.2012 privind amendarea cu 5.000 lei; Decizia nr. 289/22.05.2012 privind amendarea cu 25.000 lei; Decizia nr. 501/06.06.2012 privind amendarea cu 50.000 lei şi decizia nr. 555/26.06.2012 privind amendarea cu 200.000 lei.
Radiodifuzorul achită amenda prin Trezorerie către bugetul de stat
Fostul preşedinte CNA, Răsvan Popescu, bâlbâie nişte explicaţii
Până la numirea ca preşedinte a CNA a Laurei Georgescu, un om apropiat premierului Victor Ponta, în ultimii patru ani Răsvan Popescu, fostul preşedinte CNA nu a avut iniţiativa de a închide postul lui Diaconescu pe motiv că nu s-au plătit amenzile.
Postul de televiziune a apărut pe piaţă în 2001, iar un an mai târziu i s-a interzis sa emită timp de 2 ani. S.C. OCRAM TELEVIZIUNE S.R.L., din care face parte şi OTV, s-a înfiinţat în 2003.
Întrebat de EVZ, de ce nu s-a luat măsura retragerii licenţei până acum, deşi amenzile nu fuseseră plătite din 2009, Răsvan Popescu, acum simplu membru al CNA a justificat: „La vremea respectivă s-a mers pe formula înjumătăţirii licenţei, ceea ce ar fi dus la închiderea OTV înainte de terminarea licenţei”.
 

Răzvan Popescu a dat sancţiuni OTV pentru conţinut editorial
Surse din CNA au dezvăluit însă că o primă discuţie despre amenzi neplătite s-a purtat la 10 octombrie 2011, iar o analiză atentă s-a făcut abia după 6 luni. Conform legii, înjumătăţirea licenţei este o sancţiune ce se aplică conţinutului editorial şi nu pentru comportamentul administrativ. CNA a decis de mai multe ori reducerea termenului de licenţă în cazul OTV, în majoritatea cazurilor din cauza publicităţii politice difuzate de post.
Numai în 2012, OTV s-a confruntat cu trei decizii de înjumătăţire a licenţei de emisie luate de CNA. Mai mult, OTV a solicitat, în iunie 2012, la Tribunalul Bucureşti, Secţia Civilă şi a şi obşinut atribuirea calităţii de „consumator captiv în raport cu CNA” până la data de 1 aprilie 2013, când i-ar fi expirat licenţa de drept. Sentinţa este definitivă, dar nu irevocabilă, iar CNA a făcut deja recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi a solicitat şi prezenţa unor observatori străini.
TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

Spune-ţi părerea!

  • MULTUMIM EVENIMENTULZILEI
    29 January, 14:32. MULTUMIM EVENIMENTULZILEI
    Iata, in sfirsit siun ziar cu "coloana vertebrala", un ziar de atitudine, care sare in apararea suratei lor de meserie, otv-ul. Cinste voua, Evenimentul Zilei ! Va iubim pentru acest gest !
    • Daniel
      29 January, 14:03. Daniel
      In urma raportului OSCE Antena 3 ar trebui inchisa si ea, dar CNA-ul doarme, s-a trezit decat sa inchida OTV-ul si s-au culcat la loc.
      • G arfield motanu
        29 January, 13:20. G arfield motanu
        Daca se inchidea A3 era cat se poate de legal!... mama voastra de lachei! he he he!
        Trompetistilor, sunteti din ce in ce mai penibili! Imi pare evident ca va ineaca disperarea... si Qiowru se duce!... he he he!
        Bas hin escu, te iubim, ca ca tine vrem sa fim!
        I esi afara, J A V R A O R D I N A R A! he he he! G m.
        • Nu ma intereseaza
          29 January, 11:53. Nu ma intereseaza
          OTV are suficienti bani sa-si plateasca amnezile.
          • premonitie
            29 January, 11:23. premonitie
            S-a inchis otv-ul , se pregateste b1, urmeaza nasul ! the mazar and the fazar.
              • SHOGUN
                29 January, 11:40. SHOGUN
                presa ``libera`` la fel ca atunci cind FurerulHitler a ajuns la putere ``cinstit`` dupa puci.iNcendiereaParlamentului si etc...............................spre ``libertate``...............
                • mamaomida
                  29 January, 11:55. mamaomida
                  Zero TV nu este presa.
                    • tatafluture
                      29 January, 12:18. tatafluture
                      Prin zero TV intelegi antenele si rtv-ul , nu ?
                        • fiullimbric
                          29 January, 12:28. fiullimbric
                          Da, si Labe1 si Nashpul TV la fel. Multumesc
                    • oldman
                      29 January, 10:58. oldman
                      da, amenzile erau din ultimii cinci ani.
                      oare de ce se ascunde dd in spatele insolventei.
                      pana sa intre in insolventa, la 6 luni, trebuia sa achite amenzile din 2009, 2010, 2011. a spune acum ca nu poate achita amenzile din 2009,2010 pentru ca administratorul judiciar nu vrea, este praf in ochi. acele amenzi trebuiau platite pana la a ajunge in insolventa.
                        • alin
                          29 January, 14:17. alin
                          specialista in insolventa spune clar cum sta treaba cu legea: ”demersul CNA este ilegal indiferent de data aplicării amenzilor, respectiv anterior sau ulterior deschiderii procedurii insolvenţei.” Deci nu-i praf in ochi. Intrebarea este de ce CNA nu a inchis OTV in 2009 sau 2010, dupa 6 luni de neplata a amenzii?
                            • Myth
                              29 January, 14:28. Myth
                              Pentru ca atunci erau Boc si haita lui.
                          • liviu
                            29 January, 10:55. liviu
                            a avut dreptate diaconescu ca usd si pdl sunt aceeasi mizerie
                            ce nu a distrus basescu distruge ponta naumovici
                              • caraorman
                                29 January, 11:02. caraorman
                                Bine,mai manelica otevist,daca zici tu...
                                  • paul
                                    29 January, 11:39. paul
                                    normal ca liviu are dreptate urmeaza ultimele ramasite ale romaniei sa fie distruse hidroelectrica , cfr ah da de fapt vor fi salvate ca restul industiei da da caraorman (de fapt shaorman)
                                      • iostefancelmic
                                        29 January, 11:58. iostefancelmic
                                        Wake the fcuk up! CFR si Hidroelectrica sunt distruse de multi ani deja!
                                  • popescu
                                    29 January, 10:31. popescu
                                    Daca OTVul e arma secreta a lui basescu daca ponta e cu basescu in secret , daca toti sunt pe la spate cu Basescu , atunci de ce vor toti sa il dea jos ?
                                    Cam cidat sa dai vina pe un singur om . Asa si in 89 toti au dat vina pe Ceasca ca merg lucrurile prost .Ceasca a cazut si oamenii lui au condus tot prost .
                                    Ce ii pot imputa lui Basescu este ca nu a reusit sa faca mai multa ordine in tara , o fi incercat dar nu a avut putere . Cu vindutul tarii sa o lasam mai moale . E problema de mentalitate si in anii 1920 - 1940 toata romania era condusa de altii.
                                    • papapius
                                      29 January, 10:19. papapius
                                      bai ratardatilor care spune-ti ca otv sa-si plateasca amenzile (cele 52 de amenzi),voi nu stiti ca realitatea si antena 3 au mai multe amenzi ,dar lor nu le-a inchis postul ,cum sa platesti amenzi bai taranilor si infectilor daca esti in insolventa ,sau daca sunt contestate .cum sa platesi amenzi daca cineva spune ca ai 13 minute publicitate ,dar in realitate ai 11 minute cu probe video....cum sa faci greseala de a plati niste bani pe care cu dreptatea in mana nu-i mai poti recupera niciodata ,au nu la-ti auzit pe prietenul vostru Badea care este impotriva inchiderii otv tocami din aceste motive scrise mai sus,ori nu vreti sa intelegeti ca in democratie nu se inchid posturi ,ori sunteti prea cu venin diavolesc in voi ca aveti ura pe un om !
                                        • Gigel
                                          29 January, 10:30. Gigel
                                          S-a inchis mocirla ZeroTV, naspa! Stim ca suferi, nu se mai intampla nimic palpitant in viata ta de nimic. Arunca-ti televizorul pe geam, sevrajul e greu, da` trece! Si daca chiar nu-ti mai gasesti niciun sens in viata ta mizera, sa stii ca din cand in cand pe la Patriarhie se mai aduc de lins niste cadavre.
                                          • Nastratin Hogea
                                            29 January, 11:13. Nastratin Hogea
                                            @papapius.Wow,ce mostra de prostie otevista .."retardatilor care spune-ti","la-ti",etc. Pai,nu te-a invatat invatatoarea ta cum se foloseste cratima?La ce sa ne asteptam de la un tigan otevist?
                                          • Kamikaze
                                            29 January, 10:05. Kamikaze
                                            nu muream dupa zeroTV DAR de ce NU se inchid antenele care SINT JALNICE????au si ele amenziNEplatite si emisiuniJEG.......................
                                            • Elena
                                              29 January, 10:00. Elena
                                              Mai avem o speranta ca nu este totul pierdut. Mai exista si ziaristi care isi fac treaba asa cum scrie la carte. Evenimentul Zilei este un ziar exceptional. Este singurul ziar care a luat atitudine atunci cand o televiziune a fost inchisa, fie ea si OTV. BRAVO!
                                                • iondelaraion
                                                  29 January, 10:42. iondelaraion
                                                  Elena, va place peshte?
                                                • pepedede
                                                  29 January, 09:48. pepedede
                                                  Bravo dede, da-le la gioale. De cand au vazut sacul cu bani pentru Oltchim, nu mai au liniste.
                                                    • Vasile
                                                      29 January, 09:58. Vasile
                                                      Pune-ti toti dintii in gura si repeta propozitia aia.
                                                    • arbogast
                                                      29 January, 09:48. arbogast
                                                      "Maerstrul" ion cristoiu se umple din nou de penibil sarind in apararea tomberonezului DD.Totusi,inteleg de ce il apara:si el e tot un om meschin.Sper ca toate televiziunile gen otv sa dispara,fac o mare mizerie in audiovizual.Pana la urma,dd nu si-a platit 56 de amenzi.Pai ce,el nu trebuie sa respecte legile?Folositi deparazintat daca nu scapati altfel de el.
                                                      • Vaslie
                                                        29 January, 09:26. Vaslie
                                                        Cu fiecare editie, EVZ pute mai rau.
                                                          • Fra diavolo
                                                            29 January, 09:53. Fra diavolo
                                                            Ti se pare tie, nu mai respira cu palma pusa la gura...
                                                              • Vasile
                                                                29 January, 10:01. Vasile
                                                                Stii ceva? Asa am avut si eu impresia initial; si am zis: ce dracu, ba, nu m-am spalat pe dinti de dimineata? Dupa care am mai suflat de vreo doua ori, insa mi-am dat repede seama ca de fapt era de la PDL-isti. Ca sa vezi!
                                                                  • Corcitura
                                                                    29 January, 12:12. Corcitura
                                                                    Pe care dinti nu te-ai spalat ? Foloseste singularul , dute repede si spala singurul canin care-l mai ai si vezi ca te cheama Dragnea sa-i speli bombonica pe picioare , teleormanean jegos !
                                                                • Ion
                                                                  29 January, 11:39. Ion
                                                                  Io cred ca cel mai tare pute antena 3 !
                                                                • alex
                                                                  29 January, 09:26. alex
                                                                  Nu-l regretam pe DD pt. simplul fapt ca e prezent aproape non-stop la OTV 2 (adica RTV)...
                                                                    • califu
                                                                      29 January, 10:02. califu
                                                                      Sa stii ca postul respectiv este ROTV sau mai bine R-OTV !!!
                                                                    • vasile
                                                                      29 January, 09:21. vasile
                                                                      Nu sunt fan OTV, dar e clar ca l-a deranjat pe Ponta care a dispus inchiderea. Problema este ca daca nu au fost in stare sa-l inchida legal merita sa plateasca daune. Dar nu 1000 E cum dau sentinte judecatorii nostrii, ci milioane.
                                                                        • Fra diavolo
                                                                          29 January, 09:50. Fra diavolo
                                                                          Si cine crezi ca ar plati daunele alea? ponta sau popescu? Nu amice, tot noi platim... vino cu ceva mai practic, cum ar fi pedepsirea cu inchisoare a celor vinovati...
                                                                        • parameci
                                                                          29 January, 09:18. parameci
                                                                          garfield ala e neam cu felix??? ca minte are cat el! felix asta, in afara ca a furat banii munciti de parintii nostri, prin crescent, este si cel mai mare tradator de tara! el a intermediat toate marile privatizari de dupa revolutie, prin relatiile pe care le avea de pe vremea lui ceasca! strainii inainte de a veni in romania, luau legatura cu fostii parteneri de afaceri! asta a facut afaceri cu occidentul si pe vremea impuscatului! ar merita puscarie el si tot neamul lui inca vreo 2 generatii de acum inainte!
                                                                          • sorin
                                                                            29 January, 09:02. sorin
                                                                            Partizanatul vadit pentru OTV si DD al EVZ si B1 TV spune mult.Sinteti evident in aceeasi barca cu DD,chiar daca DD se jura ca e independent.
                                                                            De fapt OTV a incetat de mult sa fie acel post tabliod senzationescu care facea rating.Acum devenise o tribuna politica si politruca care imprastia pretutindeni dejectii si minciuni,pentru saraci si creduli.
                                                                              • gicu dan
                                                                                29 January, 09:19. gicu dan
                                                                                Si care este ma rog diferenta intre cum vezi tu OTV si cum este in realitatea Antena 3?
                                                                                  • atent
                                                                                    29 January, 10:03. atent
                                                                                    OTV - Antena3 = FLOTA!
                                                                                    • gigel bocicor
                                                                                      29 January, 10:46. gigel bocicor
                                                                                      Si care este ma rog diferenta intre cum vezi tu Antena 3 si cum este in realitatea B1 TV?
                                                                                  • simion florian
                                                                                    29 January, 08:41. simion florian
                                                                                    OTV, ca si EVZ,doua mizerii care trebuie sa dispara.
                                                                                      • Voiculescu
                                                                                        29 January, 09:10. Voiculescu
                                                                                        ai dreptate, sluga!
                                                                                        • Varanul
                                                                                          29 January, 09:21. Varanul
                                                                                          Sa treci pe la mine cam in vreo 2 ore. Intre timp imi spal si parfumez cu...
                                                                                          • iulia
                                                                                            29 January, 09:22. iulia
                                                                                            Nu sunt fana OTV ,DAR cna GRESESTE DE FIECARE DATA CU EMENZILE DATE LA aNTENA3 SI OTV SI ALTE TV. aSRA INSEAMNA CA PRESA ESTE PUSA LA ZID DE ACESTI INSIVIZI CARE AU SALARII MARI DIN TAXELE NOASTRE. aCESTIA SA FIE OBECTIVI SI SA NU DECIDA POLITIC CA ALTFEL UNDE AJUNGEM. dAU AMENZI DE
                                                                                            300000 DE LEI DE UNDE SE POT PLATI. cna LASATI PRESA IN PACE NUMAI EI MAI AJUTA ACEST POPOR, IAR dAN dIACONESCU SA-SI MAI PUNA CONSILIERII LA TREABA SA NU MAI VORBEASCA NUMAI DODII
                                                                                              • Vasile
                                                                                                29 January, 09:32. Vasile
                                                                                                1. Invata putina gramatica si ortografie, nu-ti strica.
                                                                                                2. Nu te mai uita la ZeroTV.
                                                                                                3. Nu le plange lor de mila, au de unde sa plateasca toate amenzile. Ingrijeste-te de bunastarea personala, mai bine.
                                                                                                4. Daca faci scandal pe strada, politia vine si te amendeaza pentru tulburarea linistii publice. Audiovizualul este si el un spatiu public.
                                                                                                5. EVZ, ca si Cristoiu, este o trompeta de partid. Te las sa ghicesti care anume.
                                                                                                  • fanebabano
                                                                                                    29 January, 10:16. fanebabano
                                                                                                    si libera exprimare pt. tine ce inseamna?
                                                                                                    un balon de sapun?
                                                                                                    cite mizerii si minciuni ti-a indrugat usl-ul ,tu le-ai crezut pe toate ?
                                                                                                    cine ia amendat pt. asta?
                                                                                                    toate campaniile electorale au fost minciuni si?ia inchis cineva?
                                                                                                    diferenta este ca la Otv se mai zicea si adevaruri care supara mai mult decit minciunile
                                                                                                    • Gigel
                                                                                                      29 January, 10:39. Gigel
                                                                                                      Fane, in spiritul liberii exprimari eu am chef sa te injur acum cam vreo jumatate de ora. Ce zici, o punem de ceva "libera exprimare"?
                                                                                                • Gheorghe Marin
                                                                                                  29 January, 08:15. Gheorghe Marin
                                                                                                  Ce ziar de kakat ati ajuns! Sa luati partea Excrementului Poporului; am mai avut un astfel de kakat al "poporului" si Marea Adunare Nationala; NU VOI MAI CITI EVER ACEST SUL DE HARTIE IGIEICA
                                                                                                  • test
                                                                                                    29 January, 08:14. test
                                                                                                    Test.
                                                                                                    • kaptnobatai
                                                                                                      29 January, 08:07. kaptnobatai
                                                                                                      Se vorbeste de interes national ... dar nu s a actionat deloc in directia aceasta. Evitati sa dati spagi. Pe oriunde. O mica activitate spirituala nu strica deloc. Nu dati bani la BOR daca nu vreti. Dati bani popii direct daca il vedeti ca merge pe jos si cu bicicleta. Tineti -va banii in banci romanesti daca este vreuna si daca sunt bani. E razboi economic de 23 de ani impotriva Romaniei. Colaborarea cu dusmanul era pedepsita grav in perioade de razboi. Justitia nu exista!!!
                                                                                                      • kaptnobatai
                                                                                                        29 January, 08:01. kaptnobatai
                                                                                                        Va spun si va repet un lucru. Stati si meditati. Este un blocaj politic. Nimeni nu ne vorbeste inca de interesul national. Chiar trebuie sa privatizam tot dupa ce 23 de ani TOATE PARTIDELE aflate pe rand la guvernare au distrus aceasta tara. Capitalizati si porniti afaceri romanesti. Mancati romaneste. Munciti romaneste la greu. Nu va cosnumati energia enervandu va si injurandu va. Actionati din inima.
                                                                                                      • vali
                                                                                                        29 January, 06:44. vali
                                                                                                        Ce bine ca textul admis pe forum este limitat la 500 de caractere...Eu as propune ca limita sa fie de 200 caractere ,ar fi avantajul sa nu se mai dezbata nicio idee......200 de caractere sunt suficiente pt. a transmite 2-3 injuraturi...si asa ar creste calitatea.."dazbaterilor".......Buna initiativa....
                                                                                                        • gecos
                                                                                                          29 January, 06:10. gecos
                                                                                                          Hai sa facem pariuri. Ponta o va da pe fata ca e cu Basescu. Va apare adevarul. Exista elemente infiltrate care vor distrugerea economica totala a acestei tari. Toate partidele incepand cu 1989 care au fost a putere sunt infiltrate. Nu mai injurati pe nici unul. Nici pe Voiculescu ... nici pe Ponta ,,, nici pe Basescu ... nici pe Antonescu ... nici pe DD ... nici pe Vadim ... nici pe Becali. Urmariti atent evenomentele.
                                                                                                          • paul
                                                                                                            29 January, 04:37. paul
                                                                                                            gardfield blow as
                                                                                                            • depvin
                                                                                                              29 January, 03:21. depvin
                                                                                                              Nimic intamplator.Destainuirile lui DD te lasa ca la dentist.DD se cunoastea cu VOICULESCU hat, demult, au fost colegi, amici.Cat de mica este lumea si noi care credeam ca DD face ,,scheme" pe bune in emisiunile Tv. cand se ratoia la unii si la altii.Cred ca multi nu stiau ce smecherii subtile invata DD de la seniorul Voiculescu si fraierii stateau cu gura cascata si cam asa au si ramas.
                                                                                                              • utile
                                                                                                                29 January, 02:18. utile
                                                                                                                la un mgz alimentar de ex trb sa dai si spaga si trb sa iei si o amenda pt a isi face ei norma de amenzi etc.....eeeeeee..eu am avut o amenda neplatita..si dupa un an am aflat ca era pe rol un proces de inchiderea activitatii a firmei respective.....ma mir cum a rezistat atata timp nea dan...si ce bani....fraerii astia mici daca nu dau un bon...li se taie gatul..el este smecher de caracal..Partidul poporului..si in el numai USL si PDL...un mare sarlatan
                                                                                                                • Forumistul reformat
                                                                                                                  29 January, 01:45. Forumistul reformat
                                                                                                                  Foarte bun articol, genial chiar.
                                                                                                                    • Vaslie
                                                                                                                      29 January, 09:49. Vaslie
                                                                                                                      Genial de prost si de partizan, mda! Da-o-n ma-sa de obiectivitate si jurnalism. Jurnalismul in tara asta este reprezentat de Senzationescu. Traiti degeaba!


                                                                                                                        ana
                                                                                                                        29 January, 00:25. ana
                                                                                                                        De ce nu inchidetei ANTENELE.............nu OTV-ul???????
                                                                                                                          • weq
                                                                                                                            29 January, 00:52. weq
                                                                                                                            romansule antenele is LA PUTERE
                                                                                                                            • buggie
                                                                                                                              29 January, 02:43. buggie
                                                                                                                              Toate la timpul lor, oricum amandoua trebuie inchise. In sfarsit se vor concentra si romanii mai bine la munca.
                                                                                                                                • Vasile
                                                                                                                                  29 January, 09:41. Vasile
                                                                                                                                  12, ca la Eurovision!
                                                                                                                                • Vaslie
                                                                                                                                  29 January, 09:50. Vaslie
                                                                                                                                  Ana, de ce nu citesti matale o carte mai bine, a?

                                                                                                                                  Sursa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/otv-a-fost-inchis-ilegal-de-cna-1021275/pagina-comentarii/1.html#comentarii

                                                                                                                                  Spuneti NU inchiderii OTV



                                                                                                                                  Am strans 18.882 semnaturi. Ajuta-ne sa ajungem la 20.000!
                                                                                                                                  20.000 necesare

                                                                                                                                  18.882 Semnaturi


                                                                                                                                  Spuneti NU inchiderii OTV

                                                                                                                                  Ion Popescu

                                                                                                                                  Petitie catre Traian Basescu, Victor Ponta, CNA

                                                                                                                                  Update #4
                                                                                                                                  Semnati si Petitia pentru Desfiintarea CNA www.yousign.org/ro/anticna
                                                                                                                                  Publicat la 25 Ianuarie 2013, ora 21:37

                                                                                                                                  Update #3
                                                                                                                                  Semnati si petitia pentru Salvarea OLTCHIM de la Insolventa www.yousign.org/ro/oltchim
                                                                                                                                  Publicat la 23 Ianuarie 2013, ora 17:18

                                                                                                                                  Update #2
                                                                                                                                  Dupa ce semnati, dati SHARE / LIKE si raspanditi petitia pe articole din presa, prieteni prin email, etc. ca sa strangem cat mai multe semnaturi
                                                                                                                                  Publicat la 23 Ianuarie 2013, ora 11:11

                                                                                                                                  Update #1
                                                                                                                                  Site-ul a fost pentru scurt timp atacat de hackeri, probabil deranjati ca petitia a fost aratata la televizor.
                                                                                                                                  Publicat la 22 Ianuarie 2013, ora 20:54

                                                                                                                                  Descrierea petitiei
                                                                                                                                  Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a retras, în şedinţa de marţi, cu unanimitate de voturi, licenţa audiovizuală a televiziunii OTV, ceea ce înseamnă că postul controlat de Dan Diaconescu nu va mai putea emite.

                                                                                                                                  Licenţa OTV a fost retrasă din cauză că societatea Ocram Televiziune SRL, care deţine licenţa OTV, nu a făcut dovada plăţii unor amenzi aplicate de Consiliu pentru încălcări ale legislaţiei audiovizualului, în anii 2009, 2010, 2011 şi 2012.

                                                                                                                                  Propunerea de retragere a licenței a fost făcută de Laura Georgescu, președintele CNA, și a fost votată în unanimitate.

                                                                                                                                  Decizia intră în vigoare din momentul în care societatea a fost informată de decizia CNA, potrivit reprezentanților CNA.

                                                                                                                                  SPUNETI NU ACESTEI DECIZII, ARATAND CA POPORUL ROMAN ESTE MAI PUTERNIC DECAT GRUPURILE DE INTERESE MAFIOTE!!
                                                                                                                                  Publicat la 22 Ianuarie 2013, ora 09:13
                                                                                                                                  Semneaza Petitia:

                                                                                                                                  Afisat pe:

                                                                                                                                  Facebook - www.facebook.com (4211)
                                                                                                                                  Petitie pentru redeschiderea OTV! Semneaza si tu ACUM! | Good game, Felicia - goodgamefelicia.wordpress.com (543)
                                                                                                                                  Google - www.google.ro (204)
                                                                                                                                  Primele declarații ale lui Dan Diaconescu despre închiderea OTV | Stiri | DC News | De ce se intampla | Ziar online - www.dcnews.ro (165)


                                                                                                                                  Trimite link-ul:

                                                                                                                              No comments:

                                                                                                                              Post a Comment

                                                                                                                              Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...